Referenties

De afgelopen jaren zijn België, Nederland en omringende landen steeds verder ingekleurd met pelikaanbakken van Pelikaanbak.be! Neem gerust contact op voor een referentie in uw regio!
n
(Scroll verder voor referenties)
n

Boomkwekerij te Breda (Nederland)

Na het bestellen van de pelikaanbak bij Pelikaanbak.nl, hebben we hem direct overgespoten naar de Fendt kleuren. We proberen alles netjes te houden op en rond de boomkwekerij en daar hoort ook de mechanisatie bij.

Pelikaanbak Breda

Melkveebedrijf te Kinrooi

Een melkveebedrijf te Kinrooi heeft gekozen voor een brede pelikaanbak van 2.40m aan de JCB shovel.

Melkveehouderij te Westhem (Nederland)

Al jaren een tevreden gebruiker. Voorheen dachten we er niet aan om een pelikaanbak aan te schaffen omdat deze in onze ogen te duur waren en naast onze grondbak en kuilhapper niet nodig. Echter, sinds we een pelikaanbak hebben willen we hem niet meer missen. We gebruiken de pelikaanbak voor alle dagelijkse werkzaamheden op het melkveebedrijf: bijproducten laden, restafval opruimen, voer aanschuiven met dubbele rolband, etc.

Klik hier voor een video

 

Melkveehouderij te Bassevelde

We gebruiken naar volle tevredenheid een pelikaanbak van Pelikaanbak.be op ons melkveebedrijf. We hadden de pelikaanbak snel nodig, omdat de oude het had begeven. De pelikaanbak van Pelikaanbak.be is binnen 2 dagen geleverd, top service!

Pelikaanbak Valtra België