Over ons

Altijd al over een pelikaanbak willen beschikken voor jouw veehouderijbedrijf, boerderij of hoveniersbedrijf? Het is een feit dat Pelikaanbak.nl de beste partner is voor het kopen van een betaalbare pelikaanbak, maar wat is het verhaal achter onze pelikaanbakken shop en hoe is onze droom werkelijkheid geworden? Wij leggen je het graag uit!  

 

Ons verhaal startte in 2013

Het begon allemaal in 2013! Dit was namelijk het jaar waarin wij onze eerste pelikaanbak in gebruik hadden genomen. Wij hebben een melkveebedrijf waarin wij voorheen dagelijks meerdere aanbouwdelen wisselden aan onze tractor met voorlader. Dit deden wij om onder andere de koeien te kunnen voeden. Echter was het onze wens om slimmer en efficiënter te werken, waardoor wij toentertijd in onze eerste pelikaanbak hadden geïnvesteerd.

 

Dé overstap naar de pelikaanbak

Sinds de overstap naar de pelikaanbak, is het tussentijds wisselen verleden tijd en hebben wij het hele jaar slechts één koppeldeel aan de tractor. Het optimale gebruiksgemak deed een belletje rinkelen, waarna het idee ontstond om de pelikaanbakken op de markt te brengen. Hierdoor genieten niet alleen wij van de vele voordelen, maar kunnen ook andere bedrijven de unieke voordelen ervaren van pelikaanbakken.

 

Lancering van de webwinkel in 2014

Het grote nieuws, in 2014 mochten wij onze eigen webwinkel lanceren, en tot op heden hebben wij al meer dan 100 klanten mogen blij maken met een gloednieuwe pelikaanbak. Zo zijn diverse bedrijven eigenaar geworden van een pelikaanbak van Pelikaanbak.nl, waaronder melkveehouders, schapen- en geitenhouders, paardenhouders, hoveniers, boomkwekers, hobbyboeren en meer. Ben jij de volgende? Wij helpen je graag en adviseren je graag over de vele mogelijkheden! 

 

Wil je meer informatie ontvangen over onze pelikaanbakken?

Heb je interesse in onze pelikaanbakken of zou je graag meer informatie ontvangen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Het contacteren is vrij simpel en kan door ons een mail te sturen naar info@teerenstratrading.nl of stuur een berichtje via WhatsApp op telefoonnummer 06-25185109. 

 

Vragen over bestellen en verzenden, referenties of wil je graag inspiratievideo’s bekijken? Ontdek de verschillende pagina’s op onze website of bekijk de veel voorkomende vragen op de FAQ pagina