Palletvork

  Palletvork

– € 854,00

€ 681,00 excl. BTW

 Gratis thuisbezorgd

Meer informatie

 


 

Palletvork

Bent u op zoek naar een palletvork voor uw graafmachine, tractor met voorlader of (mini) shovel? Palletvorken kopen doet u hier! Een palletvork is een onmisbaar koppeldeel en is een ideale uitkomst voor het verplaatsen van hooi- en strobalen, kisten en pallets. Dit maakt palletvorken de perfecte oplossing om duurzamer, efficiënter en sneller te werken.

 

Wat is een palletvork?

Een palletvork, ook wel palletdrager of vorkenbord genoemd, is een handig koppeldeel voor het transport van pallets, kisten en andere zware materialen. De palletvorken worden gekenmerkt door hun palletlepels waarmee je zware materialen gemakkelijk kunt optillen en vervoeren. Dit maakt palletvorken een handige uitkomst voor tractoren met voorladers, graafmachines en shovels.

 

Wat zijn de voordelen van onze palletvork?

  • Vervoeren van zware materialen
  • Snel, efficiënt en veilig laden en lossen
  • Volledig in de breedte te verstellen
  • Geschikt voor kleine en grote machines
  • Compact formaat en gemakkelijk opbergen
  • Zeer handige toevoeging voor alle machines

 

Leveren jullie de palletvork in Nederland en België?

Wij verzenden onze palletvorken gratis door heel Nederland en België, en alvorens de verzending ontvangt u van ons een Track & Trace. Hierdoor kunt u uw bestelling online volgen en blijft u op de hoogte van de levering. Wij zullen als wij de gewenste palletvork op voorraad hebben, hem zo snel mogelijk versturen naar het opgegeven adres. Benieuwd naar de exacte levertijden? Vraag het ons!

 

Wil je een palletvork kopen?

Zie je het gemak van een palletvork en bent u enthousiast geworden? Het kopen van een palletvork doet u bij onze website! Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van een gloednieuwe palletvork. Met de aankoop van een palletvork werk je niet alleen sneller, maar ook efficiënter, en is het verplaatsen van zware materialen een fluitje van een cent. Aarzel niet langer en bestel uw palletvork direct!

 

Heb je vragen over onze palletvorken?

Heeft u een specifieke vraag over de werking, specificaties of over onze levertijden? Bekijk onze veelvoorkomende vragen op de FAQ pagina! Is uw vraag nog steeds niet beantwoord, neem gerust contact met ons op. Contacteer ons via de contact pagina. Ons enthousiaste team helpt u maar al te graag bij het beantwoorden van uw vragen.

 

Bekijk ons assortiment op deze pagina en koop met slechts één knop uw eigen, nieuwe palletvork!